KÜTAHYA / SİMAV - Borsa İstanbul Esenevler İlkokulu

STEAM FOR KİDS ADLI E-TWİNNİNG PROJESİ ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Kuruculuğunu Melahat KAHRAMAN ve Bulgaristan’dan Adriana TOPALOVA'nın üstlendiği; Okul Öncesi Öğretmenimiz Fadime PALA’nın yürütücülüğünü yaptığı STEAM for Kids adlı eTwinning  projemiz Şubat ayında Aralık ayında çalışmalara başlamıştır.

Türkiye(10), Litvanya(6), İtalya(4), Bulgaristan(2), Yunanistan(3)’dan da okulların katıldığı Ulusal ve Uluslararası ortaklarla birlikte yürütülecek olan projemiz Haziran ayı sonuna kadar sürecektir.

Bu projede Matematik ve Fen Bilimleri derslerinde STEAM etkinliklerine yer verilecek ve teknoloji, sanat, bilim ve mühendislik gibi alanlarla ilişkisine dikkat çekilecektir. Bu etkinliklerle öğrencilerin derse karşı motivasyon kazanmaları sağlanacaktır. Bu sayede öğrenciler sorgulayarak ve keşfederek öğrenebilecek, günlük yaşamla ilişkilendirerek 21. yüzyıl becerilerini geliştirebileceklerdir.

29-02-2024

Yayın: 29.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 09:58 - Görüntülenme: 27